Hé jij! … Ja, jij daar!

Heb jij danskriebels? Kan jij niet stilzitten van zodra je een leuk deuntje hoort? Maak je graag plezier met jouw vrienden door danspasjes in te oefenen? Heb jij zin om wekelijks originele en uitdagende moves aan te leren samen met jouw leeftijdsgenoten? Of verveel jij je snel tijdens de schoolvakantie en ben je op zoek naar leuke activiteiten om jouw energie in kwijt te kunnen?

Dan ben je bij Do! aan het juiste adres. Wij organiseren doorheen het schooljaar danslessen, en tijdens de schoolvakantie bieden we kampen, dansdagen en EnDo!rfine workshops aan. Geïnteresseerd? Pluis dan zeker onze website verder uit.  

 

 

Do!Danst 2023 – 2024

Voor alle kinderen organiseren we 30 lessen doorheen het schooljaar. We gaan van start op woensdag 6/9, donderdag 7/9 en zaterdag 9/9.

De lessen gaan door op woensdag, donderdag en zaterdag. Raadpleeg het uurrooster om te ontdekken op welke dag(en) en tijdstip jouw kind kan komen dansen.

 Inschrijven via de link is niet langer mogelijk. Contacteer ons via mail indien je wenst in te schrijven. Inspringen en inschrijven kan het hele jaar door, indien de groep waarvoor interesse niet volzet is. Aarzel niet om met ons contact op te nemen voor meer informatie.