23/08/2020

Do!Danst 18+

Vanaf 4/9 organiseren wij opnieuw danslessen voor volwassenen. Heb je tikkende voetjes, swingende heupen, een schuddend hoofd? Hou je er van om je uit te dagen op dansvlak? Maar bovenal ook plezier te hebben, dansend op de leukste muziek? Aarzel dan niet en schrijf je in voor één van onze dansmodules, of gewoonweg voor alle 3!  😉
 
Inschrijven via info@dotimeforyou.be

 

22/09/2020

enDO!rfine

Op zaterdag 24 oktober 2020 organiseren wij van 9u tot 14u een heuse “sportdag”! Iedereen is welkom op onze 3 pittige workouts. We beginnen hierbij met een training waarbij de focus ligt op “core”. Rechte buikspieren, schuine buikspieren, diepe buikspieren en rugspieren worden doorheen deze les intensief aan het werk gezet. Vervolgens gaan we over naar een stevige cardio les, waarbij Dorien ons alle hoeken van de zaal zal laten zien en onze hartslag de hoogte in zal brengen. We sluiten af met een krachtles. Alle grote spiergroepen worden aangesproken. We gaan hierbij geen uitdaging uit de weg!
 
Tussendoor zorgt Joe’s Catering voor gezonde snacks én een lekkere, evenwichtige lunch. Smullen maar!
 
Waarom enDO!rfine?
Endorfines zijn de stoffen die verantwoordelijk zijn voor het aanmaken van geluksgevoelens na een lichamelijke activiteit. Sporten vermindert bovendien negatieve emoties, pijnervaringen, en het gevoel van vermoeidheid.
Do! wilt graag samen met jullie zorgen voor een instant portie geluksgevoel 🙂
 
Inschrijven via info@dotimeforyou.be. Wees er snel bij, plaatsen zijn beperkt!

 

22/09/2020

Bootcamp

Hou voor de maandplanning van de bootcamp op zondag ook steeds sociale media in de gaten. Last minute wijzigingen (bv. bij slecht weer, …) zullen steeds langs deze weg gecommuniceerd worden.

Veel bootcamp – fun gewenst!

23/08/2020

Samen tegen Covid - 19

Covid – 19 blijft heersen. Voorlopig mag sporten in groep nog steeds, zowel outdoor als indoor. Laten we dit zo houden!
Het is van essentieel belang om onderstaande richtlijnen optimaal op te volgen bij het deelnemen aan onze groepslessen.

Jullie dienen nog steeds elk lesje te reserveren via www.outdo.be.  Zo voldoen wij ook aan de registratieplicht. 

Reserveren kan steeds max. 10 dagen op voorhand.