Zijn jullie klaar voor één van onze lessen? Wij alvast wel! We nemen jullie graag de hele week mee op sleeptouw! Sporten combineren met plezier en ontspanning is voor ons het ultieme doel. Hoe wij dit het liefst bereiken? Samen met jullie natuurlijk!

Do! all things with love…

Zijn jullie klaar voor één van onze lessen? Wij alvast wel. We nemen jullie graag de hele week mee op sleeptouw! Sporten combineren met plezier en ontspanning is voor ons het ultieme doel. Hoe wij dit het liefst bereiken? Samen met jullie natuurlijk 😉

Do! all things with love!


STEP

Een aerobic geïnspireerde les waarbij we gebruik maken van een opstapbankje.  Let op, enige ervaring is aangewezen.

 


High Energy Aerobic

Een aerobic les waarbij we je met een wervelende choreografie uitdagen .  Een stevige cardio training zonder je dat je het door hebt 😉

 


STEPCOMBO

Gedurende het eerste half uur een aerobic geïnspireerde les waarbij alle basispassen op de step doorlopen worden. Nadien worden alle grote spiergroepen op een eerder statische manier getraind. Goed voor zowel niet ervaren als ervaren sporters!

 


ELASTI COMBO

Een les waarbij het eerste deel bestaat uit een eenvoudige aerobic  choreo. Tijdens het tweede deel  worden de bil -, arm – en buikspieren op een eerder statische manier getraind.

Doorheen de hele workout maken we gebruik van weerstandsbanden om benen, billen en armen extra te laten branden 😉

 


KICK IT

Een les waarbij we stevig opwarmen op de bokspalen om nadien met kracht verder te gaan. Een gevarieerde, pittige workout!

Tijdens deze les wordt gebruik gemaakt van bokspalen en bokshandschoenen.

 


D(U)O!

Je kind als sportpartner. Samen bewegen en elkaar uitdagen aan de hand van leuke en gevarieerde oefeningen.

Deze les wordt als pop – up les georganiseerd en zit dus niet in het vaste uurrooster. Hou  hiervoor sociale media in de gaten!

 


POWER BBB

Een eenvoudig te volgen maar pittige les. Alle grote spiergroepen worden op een eerder statische manier getraind.

 


SHAPE UP

Deze les is net dat tikkeltje meer dan een BBB les. More weights, more sweat, more pain!

 


PILATES

Een les waarin we werken aan onze houding,  stabiliteit, coördinatie en ademhaling. Het is een les die de spieren zowel soepel houdt als versterkt.

 

 


SLOW MORNING BBB

Een les waarin we werken aan het versterken van ons lichaam door middel van een flow doorheen alle grote en kleinere spiergroepen.

 

 

DANCE VIBES

Een les waarbij we al dansend werken aan onze uithouding. Met leuke, gevarieerde moves bieden we een wervelende cardio training aan. 

Elke les is een nieuwe les!

 

DO! DANST +18

Vanaf januari 2022 staan er 3 Do! Danst Modules op de planning.: van 14/1 t.e.m. 18/2 FEMALE VIBES, van 25/2 t.e.m. 1/4 HAPPY JAZZ en van 22/4 t.e.m. OLDSKOOL FUNK.

Inschrijven via info@dotimeforyou.be. 

 

STEP+

Een aerobic geïnspireerde les waarbij we gebruik maken van een opstapbankje. Let op, enige ervaring is hier aangewezen.

BASIC STEP

Een aerobic geïnspireerde les waarbij alle basispassen op de step doorlopen worden. Goed voor zowel niet ervaren als ervaren sporters!

BOOT CAMP

Een bootcamp is een intervaltraining waarbij we aan zowel conditie als kracht werken. De les gaat buiten  door in groepsverband. Een echte aanrader!

D(U)O!

Je kind als sportpartner. Samen bewegen en elkaar uitdagen aan de hand van leuke en gevarieerde oefeningen.

PILATES

Een les waarbij we werken aan onze 
houding, stabiliteit, coördinatie en ademhaling. 
Het is een les die de spieren zowel soepel houdt als versterkt.

BBB

Een eenvoudig te volgen les. Alle grote spiergroepen worden op een eerder statische manier getraind.

SHAPE UP

Deze les is net dat tikkeltje meer dan de BBB. More weights, more sweat, more pain!

INDOOR POWER PARCOURS

In deze les geen burpees, geen jumping jacks, ...! Een pure krachtles, waarbij we gebruik maken van lichaamsgewicht en allerhande materiaal. Verstevigen maar!

DO DANCE

Danslessenreeks met een OPEN LEVEL. Inleving en plezier staan centraal. Verschillende genres komen aan bod. Let op! Inschrijven op voorhand vereist.