Hé jij! … Ja, jij daar!

Heb jij danskriebels? Kan jij niet stilzitten van zodra je een leuk deuntje hoort? Maak je graag plezier met jouw vrienden door danspasjes in te oefenen? Heb jij zin om wekelijks originele en uitdagende moves aan te leren samen met jouw leeftijdsgenoten?

 

 

Vanaf september 2022 organiseert Do! opnieuw een wervelend, plezant en leerrijk dansjaar. Alle jongens en meisjes vanaf 2 jaar en een half met danskriebels zijn bij ons welkom. 

In onderstaand uurrooster kan je nagaan welke lessen wanneer zullen doorgaan. Voor de jongste kleuters (onthaalklas en eerste kleuterklas) zijn er Ukies lesjes van telkens 30 minuten. De oudere kleuters (2de en 3de kleuterklas) kunnen wekelijks 45 minuten dansen. Vanaf het eerste tot het 5de leerjaar maken we een onderscheid tussen de twee stijlen: Hip Hop en All Styles. De jongens en meisjes uit het 6de leerjaar en het 1ste, 2de en 3de jaar secundair onderwijs bieden we met Youngbeats een variatie aan verschillende dansstijlen aan. Ook voor de Youthbeats – 4de, 5de en 6de jaar secundair onderwijs – kiezen we voor een mix van stijlen. We zijn er van overtuigd dat het Do! Danst team van jou een échte dansster zal kunnen maken. Hierbij staat plezier centraal!

Ook de +18/volwassen danskriebels kunnen bij ons terecht! 😉 Hiervoor zullen we net als vorig jaar met dansmodules werken. Telkens werken we gedurende een 5 – tal weken aan één of enkele choreografieën binnen een specifieke stijl (modern, afro, hiphop, urban, show, …). Meer informatie hierover volgt snel! 

Inschrijven voor het nieuwe dansjaar kan je alvast doen door een mailtje te sturen naar info@dotimeforyou.be. Hierbij vermeld je best onmiddellijk: naam en voornaam + leerjaar vanaf september 2022 + voor welke les (groep, dag en uur) je wenst in te schrijven + telefoonnummer.

Inschrijvingsbedragen

Ukies: 45 euro of 65 euro voor sept-dec / 60 euro of 85 euro voor jan-mei / 100 euro of 145 euro voor het hele dansjaar

Lagere school en secundair onderwijs: 200 euro / 30 lessen 

Inschrijven en inspringen kan het hele jaar door. Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer info.

Net zoals vorig dansjaar zullen de lessen doorgaan in de danszaal van Don Bosco school te Groot Bijgaarden.

Woensdag:
16u – 16u55: All Styles 3de – 4de – 5de leerjaar
17u – 17u55: Youngbeats 6de leerjaar – 1ste – 2de – 3de middelbaar
18u – 18u55: Youthbeats 4de – 5de – 6de middelbaar

 

Zaterdag:
9u15 – 9u45: Ukies onthaal + 1ste kleuterklas
9u45 – 10u30: Ukies 2de – 3de kleuterklas
10u30 – 11u25: Hip Hop 1ste – 2de – 3de leerjaar
11u30 – 12u25: Hip Hop  4de – 5de – 6de leerjaar
Vrijdag:
18u – 18u55: Do!Danst +18 jaar

Wil je alvast kennismaken met het Do! Danst lesgeversteam?

NÖA

De UKIES gaan overdonderd worden door deze ware danseres haar enthousiasme en fijne bewegingen. Haar zachte aanpak zal elk kindje op zijn gemak stellen. 

ELISABETH

Elisbeth is de jongste Do! lesgever maar zeker niet de minste. Met nieuwe bewegingen zal zij elke ALL STYLES danser imponeren en op sleeptouw nemen.

SHANNON

Shannon ademt dans. Gedreven en vol geduld zal zij elke HIP HOP – danser laten groeien tot de beste versie.