Hé jij! … Ja, jij daar!

Heb jij danskriebels? Kan jij niet stilzitten van zodra je een leuk deuntje hoort? Maak je graag plezier met jouw vrienden door danspasjes in te oefenen? Heb jij zin om wekelijks originele en uitdagende moves aan te leren samen met jouw leeftjdsgenoten?

!Vanaf september 2020 de leukste danslessen in Dilbeek en omstreken!

Vanaf september 2020 organiseert Do! haar eerste dansjaar voor kinderen te Dilbeek. Alle jongens en meisjes vanaf 2 jaar en een half met danskriebels zijn bij ons welkom. 

In onderstaand uurrooster kan je nagaan welke lessen wanneer zullen doorgaan. Vanaf het vierde leerjaar maken we hierbij een onderscheid tussen de twee stijlen: HipHop en All Styles. Voor de kleuters zijn er Ukie lesjes van telkens 30 minuten. We zijn er van overtuigd dat het Do! Danst team van jou een échte dansster zal kunnen maken. Hierbij staat plezier centraal

Inschrijven kan je alvast doen door een mailtje te sturen naar info@dotimeforyou.be. Hierbij vermeld je best onmiddellijk: naam en voornaam + leerjaar vanaf september 2020 + voor welke les (stijl, dag en uur) je wenst in te schrijven + telefoonnummer.

Inschrijvingsbedragen: Ukies: 52 euro / trimester – Lagere school en secundair onderwijs: 180 euro / volledig dansjaar

Inschrijven en inspringen kan het hele jaar door. Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer info.

De danslessen gaan zowel op woensdag als op zaterdag door in de danszaal van de Don Bosco school te Dilbeek (Groot – Bijgaarden).

 

Wil je alvast kennismaken met het Do! Danst lesgeversteam?

We stellen hen graag aan je voor!

KIRSTEN

De UKIES gaan overdonderd worden door deze kleuterjuf haar enthousiasme en fijne bewegingen. Haar zachte aanpak zal elk kindje op zijn gemak stellen. 

ELISABETH

Elisbeth is de jongste Do! lesgever maar zeker niet de minste. Met nieuwe bewegingen zal zij elke ALL STYLES danser imponeren en op sleeptouw nemen.

SHANNON

Shannon ademt dans. Gedreven en vol geduld zal zij elke HIP HOP – danser laten groeien tot de beste versie.